Tollensstraat 48AB, Rotterdam

Kenmerken

Prijs:
€ 180.000,- k.k.
Plaats:
Rotterdam
Postcode:
3035NJ
Wijk:
Oude Noorden
Type:
Winkelruimte met bovenwoning(en)
Soort bouw:
bestaand

Brochure downloaden


 • Locatie

 • Omschrijving

  Kerngegevens
  Type object: winkelruimte met dubbele bovenwoning.
  Adres en postcode: Tollensstraat 48AB, 3035 NJ Rotterdam.
  Kadastrale aanduiding: ROTTERDAM 7E AFD W 1135.
  Het object wordt deels onverhuurd opgeleverd.
  Het totale verhuurbare vloeroppervlak bedraagt circa 122 m² (opgaaf BAG Viewer).
  De vraagprijs bedraagt € 180.000,- k.k..

  Omschrijving
  Geheel pand bestaande uit een winkelruimte op de begane grond alsmede een dubbele bovenwoning op de 1e en 2e verdieping, gelegen aan de Tollensstraat 48AB in de gewilde wijk het Oude Noorden te Rotterdam Noord.
  De winkelruimte is verhuurd voor € 205,- per maand, vrijgesteld van BTW. De dubbele bovenwoning wordt door verkoper leeg en onverhuurd opgeleverd.

  De winkelruimte op de begane grond heeft een oppervlakte van ca. 40 m² en is verhuurd voor € 205,- per maand vrijgesteld van BTW aan Radio von Burg (winkel in elektronica) welke gevestigd is aan de Noordmolenstraat 43 en 45. Huurder gebruikt de betreffende winkelruimte als opslagruimte.

  De dubbele bovenwoning heeft een oppervlakte van ca. 82 m² (opgaaf BAG viewer) en is thans onverhuurd en leeg. De dubbele bovenwoning is deels gerenoveerd maar deze renovatie dient nog volbracht te worden. De huidige indeling van de bovenwoning is er op gericht om de woning per verdieping te verhuren met per verdieping een aparte keuken, badkamer, slaapkamer en woonkamer. Mogelijke indelingsvarianten zijn opgenomen in deze brochure. Verder beschikt de dubbele bovenwoning over één gas-, elektra en watermeter.

  De Tollensstraat is een zijstraat van de Noordmolenstraat welke tezamen met de Zwart Janstraat de Noorderboulevard vormt.
  Na het centrum van Rotterdam is de Noorderboulevard één van de meest bezochte winkelstraten van Rotterdam.

  De fundering van dit object dient op termijn vervangen/hersteld te worden. De voorlopige kosten voor deze funderingswerkzaamheden worden vooralsnog op circa € 40.000,- tot € 45.000,- begroot.

  Objectgegevens
  Het perceeloppervlak bedraagt circa 51 m².
  Het pand is gelegen op eigen grond en is niet kadastraal gesplitst.

  Vraagprijs
  De vraagprijs bedraagt € 180.000,- k.k..

  Verzoek
  Wij verzoeken u het betreffende pand alleen van buiten te bezichtigen en de zittende huurder(s) niet te benaderen. Indien u het object van binnen wenst te bezichtigen dient u dit bij ons kantoor kenbaar te maken waarna wij een bezichtigingsafspraak zullen inplannen.
  Algemeen
  Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan ons kantoor verstrekte gegevens.
  Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door BeleggingspandRotterdam.nl echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

  Onderzoeksplicht van de koper
  De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze projectinformatie. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat-koper(s).
  Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

  Zekerheidsstelling
  De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 4 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

  Informatie
  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BeleggingspandRotterdam.nl.

  BeleggingspandRotterdam.nl
  De heer F. Haver
  Schiedamsedijk 78a
  3011 EM Rotterdam

  Tel.: 010-2133649
  Fax: 010-4133195
  info@beleggingspandrotterdam.nl
  www.beleggingspandrotterdam.nl
 • Bezichtigen of vragen?

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zsm contact met u op.

     
  Versturen
 • Stuur deze woning door

  U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende.

     
  Versturen
 • Documenten