Pleinweg 197AB, Rotterdam

Kenmerken

Verkocht

Prijs:
€ 450.000,- k.k.
Plaats:
Rotterdam
Postcode:
3081JN
Type:
Geheel pand
Soort bouw:
bestaand

Brochure downloaden


 • Locatie

 • Omschrijving

  Kerngegevens
  Type object: woningen (dubbele benedenwoning en dubbele bovenwoning).
  Adres en postcode: Pleinweg 197AB te (3081 JN) Rotterdam.
  Kadastrale aanduiding: Charlois Sectie E, nummer 5446 A1.
  Het object is verhuurd voor € 36.265.56,- per jaar inclusief vergoeding voor gas, elektra en water.
  De totale oppervlakte bedraagt 216 m² (opgaaf BAG Viewer).
  Perceelgrootte: 1 are en 53 centiare.
  Oppervlakte tuin: ca. 100 m².
  De vraagprijs bedraagt € 450.000,- k.k..

  Uitgebreide fotoreportage en aanvullende informatie zijn beschikbaar op aanvraag.

  Omschrijving
  Geheel pand bestaande uit een dubbele benedenwoning op de begane grond en 1e verdieping en een dubbele bovenwoning op de 2e en 3e verdieping gelegen aan de Pleinweg 197AB te Rotterdam Zuid.

  Het gehele pand is in 2015 volledig intern gerenoveerd en wordt keurig bewoond.

  De Pleinweg betreft de belangrijkste verbindingsweg tussen Winkelcentrum Zuidplein te Rotterdam Zuid, het grootste overdekte winkelcentrum van Nederland, en de Maastunnel. Het centrum van Rotterdam is zowel met openbaar vervoer (metro en bus) als met de auto (o.a. via de Maastunnel en Erasmusbrug) goed en snel bereikbaar.

  Indeling en huurgegevens
  De dubbele benedenwoning gelegen aan de Pleinweg 197A heeft een oppervlakte van 107 m² (opgaaf BAG Viewer) en is als volgt ingedeeld en verhuurd:
  - De woonruimte op de begane grond is voorzien van een keuken, badkamer met toilet, meterkast met nutsvoorzieningen (gas, elektra en water), souterrain aan de achterzijde (oppervlakte ca. 10,2 m², hoogte 179 cm) en achtertuin en is per 28-09-2015 verhuurd aan een jongeman middels één huurovereenkomst voor € 664,96 per maand inclusief vergoeding voor gas, water en elektra;
  - De woonruimte op de 1e verdieping is voorzien van een keuken, badkamer met toilet en balkon en is per 29-12-2016 verhuurd aan een samenwonend stel voor € 833,50 per maand inclusief vergoeding voor gas, water en elektra.
  De 1e verdieping van de Pleinweg 197A heeft een eigen opgang via de trapopgang van Pleinweg 197B.

  De dubbele bovenwoning gelegen aan de Pleinweg 197B heeft een oppervlakte van 109 m² (opgaaf BAG Viewer) en is als volgt ingedeeld en verhuurd:
  - De woonruimte op de tweede verdieping is voorzien van een keuken, badkamer met toilet, meterkast met nutsvoorzieningen (gas, elektra en water) en balkon en is per 01-01-2018 verhuurd aan een samenwonend stel middels één huurovereenkomst voor € 748,08 per maand inclusief vergoeding voor gas, water en elektra;
  - De woonruimte op de derde verdieping is voorzien van een keuken, badkamer met toilet en balkon en is per 01-12-2016 en 09-07-2018 per kamer verhuurd middels twee afzonderlijke huurovereenkomsten voor onzelfstandige woonruimte aan twee dames voor respectievelijk € 375,59 per maand inclusief vergoeding voor gas, water en elektra en € 400,- per maand inclusief vergoeding voor gas, water en elektra.

  Totale jaarhuur woningen: € 36.265,56,- inclusief vergoeding voor gas, elektra en water.

  De nutsvoorzieningen staan op naam van verhuurder waarvan de maandelijkse voorschotnota respectievelijk € 297,- per maand (voor nr. 197A) en € 231,- (voor nr. 197B) bedraagt.

  Objectgegevens
  Het object is gebouwd omstreeks 1930.
  Het object is kadastraal gesplitst. Het betreft eigen grond.

  Vraagprijs
  De vraagprijs bedraagt € 450.000,- k.k..

  Verzoek
  Wij verzoeken u het betreffende pand alleen van buiten te bezichtigen en de zittende huurder(s) niet te benaderen. Indien u het object van binnen wenst te bezichtigen dient u dit bij ons kantoor kenbaar te maken waarna wij een bezichtigingsafspraak zullen inplannen.

  Algemeen
  Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan ons kantoor verstrekte gegevens.
  Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door BeleggingspandRotterdam.nl echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

  Onderzoeksplicht van de koper
  De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze projectinformatie. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat-koper(s).
  Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

  Zekerheidsstelling
  De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 4 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

  Informatie
  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BeleggingspandRotterdam.nl.

  BeleggingspandRotterdam.nl
  De heer F. Haver
  Schiedamsedijk 78a
  3011 EM Rotterdam

  Tel.: 010-2133649
  Fax: 010-4133195
  info@beleggingspandrotterdam.nl
  www.beleggingspandrotterdam.nl
 • Bezichtigen of vragen?

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zsm contact met u op.

     
  Versturen
 • Stuur deze woning door

  U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende.

     
  Versturen
 • Documenten