Insulindestraat 75A2, Rotterdam

Kenmerken

Verkocht

Prijs:
€ 262.500,- k.k.
Plaats:
Rotterdam
Postcode:
3038JE
Wijk:
Bergpolder
Type:
Appartement

Brochure downloaden

Klik hier voor de download link

 • Locatie

  [ { "address": "", "zipcode": "3038JE", "city": "Rotterdam" } ]
 • Streetview

  [ { "address": "Insulindestraat 75A2", "zipcode": "3038JE", "city": "Rotterdam" } ]
 • Omschrijving

  Kerngegevens
  Type object: dubbele bovenwoning.
  Adres en postcode: Insulindestraat 75A2 te (3038 JE) Rotterdam Bergpolder.
  Het object is verhuurd voor € 20.220,- per jaar (geprognotiseerde bruto huur). De 3e verdieping is verhuurd voor € 735,- per maand (bruto). De geprognotiseerde huur voor de 2e verdieping bedraagt € 950,- per maand inclusief € 110,- voorschot levering van gas, elektra en water.
  Het totale vloeroppervlak bedraagt circa 120 m². Deze oppervlakte betreft geen NEN 2580 meting waarbij een eventuele exacte meting door koper uitgevoerd dient te worden.
  De vraagprijs bedraagt € 262.500,- k.k..

  De uitgebreide fotorapportage alsmede het gehele informatiepakket zijn beschikbaar op aanvraag.

  Omschrijving
  Goed onderhouden dubbele bovenwoning met een oppervlakte van circa 120 m² gelegen op de 2e en 3e verdieping aan de Insulindestraat 75A2 te Rotterdam Bergpolder.

  De gehele dubbele bovenwoning betreft één gemeentelijk adres maar wordt per verdieping verhuurd. De nutsvoorzieningen staan hierbij op naam van verhuurder welke maandelijks een voorschot in rekening brengt bij de huurders op de 2e en 3e verdieping. Hierbij bevindt de meterkast met gas-, elektra- en watermeter zich op de 2e verdieping en heeft de woonruimte op de 3e verdieping een eigen tussenmeter voor elektra.
  Aan de achterzijde evenals de 3e verdieping aan de voorzijde beschikt de woning over kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Voorzijde 2e verdieping zijn houten kozijnen met enkel glas.

  De woonruimte op de 2e verdieping is thans onverhuurd. Deze woning is goed onderhouden en beschikt over drie aparte kamers, een badkamer en keuken. De geprognotiseerde huur voor de 2e verdieping bedraagt € 950,- per maand inclusief een voorschot voor de levering van gas, elektra en water ter hoogte van € 110,- per maand.
  De woonruimte op de 3e verdieping is verhuurd voor € 735,- per maand. Dit bedrag is inclusief een voorschot voor de levering van gas, elektra en water ter hoogte van € 110,- per maand en inclusief een vergoeding ter hoogte van € 75,- voor de afschrijving ten behoeve van stoffering, meubilering, overige inventaris en goederen.
  De geprognotiseerde huur voor de 2e en 3e verdieping na aftrek van het voorschot voor gas, elektra en water bedraagt derhalve € 17.580,- per jaar.

  De maandelijkse bijdrage voor de Vereniging van Eigenaren (VVE) bedraagt € 150,-.
  Voor de overige twee leden bedraagt de VVE bijdrage € 75,- per maand per lid.
  Het actuele saldo van het reservefonds van de VVE bedraagt thans € 4.575,-.
  Er zijn geen andere verplichtingen dan de gezamenlijke opstalverzekering.

  Objectgegevens
  Het object is gebouwd omstreeks 1933.
  Het object is gelegen op eigen grond en is kadastraal gesplitst.

  Vraagprijs
  De vraagprijs bedraagt € 262.500,- k.k..

  Verzoek
  Wij verzoeken u het betreffende pand alleen van buiten te bezichtigen en de zittende huurder(s) niet te benaderen. Indien u het object van binnen wenst te bezichtigen dient u dit bij ons kantoor kenbaar te maken waarna wij een bezichtigingsafspraak zullen inplannen.

  Algemeen
  Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan ons kantoor verstrekte gegevens.
  Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door BeleggingspandRotterdam.nl echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

  De vermelde oppervlakte betreft geen NEN 2580 meting waarbij een eventuele exacte meting door koper uitgevoerd dient te worden.

  Verkoop vindt plaats op basis van “as is where is” waarbij verkoper geen garanties verstrekt ten aanzien van het verkochte.

  Onderzoeksplicht van de koper
  De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze projectinformatie. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat-koper(s).
  Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

  Zekerheidsstelling
  De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 4 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

  Informatie
  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BeleggingspandRotterdam.nl.

  BeleggingspandRotterdam.nl
  De heer F. Haver
  Rotterdamsedijk 78a
  3011 EM Rotterdam

  Tel.: 010-2133649
  Fax: 010-4133195
  info@beleggingspandrotterdam.nl
  www.beleggingspandrotterdam.nl
 • Bezichtigen of vragen?

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zsm contact met u op.

     
  Versturen
 • Stuur deze woning door

  U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende.

     
  Versturen
 • Documenten