Hilledijk 247 & Putselaan 5, Rotterdam

Kenmerken

Verkocht

Prijs:
€ 550.000,-
Plaats:
Rotterdam
Postcode:
3072RN
Type:
Horeca met bovenwoning(en)
Soort bouw:
bestaand

Brochure downloaden

Klik hier voor de download link

 • Locatie

  [ { "address": "", "zipcode": "3072RN", "city": "Rotterdam" } ]
 • Streetview

  [ { "address": "Hilledijk 247 & Putselaan 5", "zipcode": "3072RN", "city": "Rotterdam" } ]
 • Omschrijving

  Kerngegevens
  Type object: Twee gehele panden bestaande uit een dubbele horecagelegenheid met vijf bovengelegen woningen.
  Adres en postcode: Hilledijk 247 A01/A02/A03/B (3072 RN) & Putselaan 5 01/02 (3072 CA) te Rotterdam Zuid.
  Kadastrale aanduiding: CHARLOIS G 1164.
  Het totale verhuurbare vloeroppervlak bedraagt circa 436 m² (opgaaf BAG Viewer).
  Totale jaarhuur: € 50.340,-.
  De vraagprijs bedraagt € 550.000,- k.k..

  Omschrijving
  Twee gehele panden bestaande uit een dubbele horecagelegenheid met vijf bovengelegen woningen gelegen op de hoek van de Putselaan en Hilledijk te Rotterdam Zuid.

  De dubbele horecaruimte gelegen aan de Hilledijk 247B (183 m² volgens BAG Viewer) is verhuurd aan een Café de Sluis (www.cafedesluis.nl) voor € 1.300,- per maand exclusief BTW. De exploitant van het café huurt direct van de eigenaar van het onroerend goed (verkoper). Er is derhalve geen bierbrouwerij of speelautomatenexploitant bij betrokken.

  De twee woningen op de 1e en 2e verdieping gelegen aan de Hilledijk 247 A01/A02 (resp. 46 m² en 47 m² volgens BAG Viewer) zijn elk verhuurd voor € 550,- per maand.
  De twee woningen op de 1e en 2e verdieping gelegen aan de Putselaan 5 01/02 (beide 40 m² volgens opgaaf BAG Viewer) zijn elk verhuurd voor € 550,- per maand.

  De woning op de 3e verdieping gelegen aan de Hilledijk 247 A03 (80 m² volgens BAG Viewer) is verhuurd voor € 695,- per maand. Deze woning is doorgebroken en loopt door van de Hilledijk tot en met de Putselaan.
  Bovenvermelde omschrijving van de woning is ook zoals deze bij de Gemeente Rotterdam geregistreerd staan.
  Alle woningen beschikken over een eigen gas-, elektra- en watermeter, cv-ketel met radiatoren en kunststof kozijnen. Met uitzondering van één woning (Putselaan 5 01) zijn alle woningen door verkoper in het verleden grotendeels gerenoveerd.

  Het object is gelegen op eigen grond en is niet kadastraal gesplitst.

  Vraagprijs
  De vraagprijs bedraagt € 550.000,- k.k..

  Verzoek
  Wij verzoeken u het betreffende pand alleen van buiten te bezichtigen en de zittende huurder(s) niet te benaderen. Indien u het object van binnen wenst te bezichtigen dient u dit bij ons kantoor kenbaar te maken waarna wij een bezichtigingsafspraak zullen inplannen.

  Algemeen
  Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan ons kantoor verstrekte gegevens.
  Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door BeleggingspandRotterdam.nl echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

  Onderzoeksplicht van de koper
  De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze projectinformatie. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat-koper(s).
  Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

  Zekerheidsstelling
  De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 4 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

  Informatie
  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BeleggingspandRotterdam.nl.

  BeleggingspandRotterdam.nl
  De heer F. Haver
  Schiedamsedijk 78a
  3011 EM Rotterdam

  Tel.: 010-2133649
  Fax: 010-4133195
  info@beleggingspandrotterdam.nl
  www.beleggingspandrotterdam.nl
 • Bezichtigen of vragen?

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zsm contact met u op.

     
  Versturen
 • Stuur deze woning door

  U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende.

     
  Versturen
 • Documenten