Henegouwerlaan 29b-39b- 68AB, Rotterdam

Kenmerken

Verkocht

Prijs:
€ 2.300.000,- k.k.
Plaats:
Rotterdam
Postcode:
3021CP
Wijk:
Rotterdam Noord
Type:
Appartement
Soort bouw:
bestaand

Brochure downloaden


 • Locatie

 • Omschrijving

  Kerngegevens
  Type object: woningen.
  Adres en postcode: Henegouwerlaan 29B, 39B, 68AB te (3021 CP) Rotterdam Noord & Kleiweg 97B te (3051 GK) Rotterdam Hillegersberg.
  Kadastrale aanduiding: ROTTERDAM 6E AFD S 5057 A2 (Henegouwerlaan 29B), ROTTERDAM 6E AFD S 4984 A2 (Henegouwerlaan 39B), ROTTERDAM 6E AFD S 4574 A1 en A2 (nr. 68AB), ROTTERDAM G 1978 A2 (Kleiweg 97B).
  Het object is verhuurd voor € 141.348,- per jaar (bruto huur, zie huuroverzicht).
  Het totale verhuurbare vloeroppervlak bedraagt circa 980 m² (opgaaf BAG Viewer).
  De vraagprijs bedraagt € 2.300.000,- k.k..

  Een volledige fotorapportage van de binnenzijde van de vijf woningen alsmede aanvullende huurgegevens zijn op aanvraag beschikbaar.
  Het exploitatieoverzicht met maandhuren en kosten is opgenomen in de brochure welke online beschikbaar is.

  Omschrijving
  Aangeboden wordt een vijftal goed onderhouden woningen gelegen op uitstekende locaties aan de Henegouwerlaan 29B, 39B, 68AB te Rotterdam Noord en de Kleiweg 97B te Rotterdam Hillegersberg.

  Vier van de vijf woningen zijn verhuurd aan een Duurzaam Gemeenschappelijk Huishouden (DGH-woongroep) en voldoen aan alle wettelijke vereisten. De dubbele benedenwoning aan de Henegouwerlaan 68B is verhuurd als zelfstandige woonruimte.

  Nagenoeg alle keukens, toiletten en badkamers zijn door eigenaar de afgelopen jaren gerenoveerd en bevinden zich thans in een goede staat van onderhoud.
  Alle woningen worden verwarmd middels cv-ketel met verwarmingsradiatoren welke jaarlijks onderhouden worden.

  Alle woningverhuur en het beheer wordt tot op heden door eigenaar zelfstandig in eigen beheer uitgevoerd om er op toe te zien dat alle woningen keurig bewoond worden.

  De woning aan de Henegouwerlaan 29B betreft een driedubbele bovenwoning gelegen op de 2e, 3e en 4e verdieping en is verhuurd voor € 2.910,- per maand (bruto huur).
  Indeling 2e verdieping: Grote voor- en achterkamer met en suite deuren, 2e kamer aan de voorzijde (slaapkamer), meterkast met gas- en elektrameter, ruime keuken aan de achterzijde, tevens met toegang tot badkamer met douche, wastafel en toilet.
  Deze verdiepingsvloer is circa 15,45 meter diep en 6,40 meter breed (bruto oppervlak derhalve circa 98 m²).
  Indeling 3e verdieping: Grote kamer aan de achterzijde met toegang tot balkon, grote kamer aan de voorzijde, keuken aan de achterzijde, badkamer met douche, ligbad en wasbak aan de voorzijde, cv-ketel.
  Indeling 4e verdieping: Grote slaapkamer aan de voorzijde, zitkamer aan de achterzijde met toegang tot balkon. Aparte keuken, tevens met toegang tot de badkamer met toilet, douche en wasbak in het middengedeelte van de verdieping. Naast de keuken bevindt zich in het tussengedeelte het eetgedeelte.
  Deze verdiepingsvloer is circa 12,80 meter diep en 6,26 meter breed. De breedte met een minimale hoogte van 1,50 meter bedraagt hierbij 4,30 meter.

  De woning aan de Henegouwerlaan 39B betreft een driedubbele bovenwoning gelegen op de 2e, 3e en 4e verdieping en is verhuurd voor € 2.360,- per maand (bruto huur).
  Indeling 2e verdieping: Grote kamer aan de voorzijde, kamer aan de achterzijde bestaande uit een zitgedeelte en slaapgedeelte, keurige badkamer met douche en wasbak alsmede de keuken zijn gelegen tussen de voor- en achterkamer in, aparte toiletruimte, gang tussen voor- en achterkamer, meterkast met gas- en elektrameter.
  Deze verdiepingsvloer is circa 15,45 meter diep en 4,47 meter breed (bruto oppervlak derhalve circa 69 m²).
  Indeling 3e verdieping: De 3e verdieping is qua indeling gelijk aan de 2e verdieping, waarbij de kamer aan de achterzijde nog over een balkon beschikt.
  Indeling 4e verdieping: Grote slaapkamer aan de achterzijde, ruimte zitkamer aan de voorzijde, nette keuken en badkamer in het tussengedeelte met raampartijen voor daglicht.
  Deze verdiepingsvloer is circa 13,27 meter diep en 4,47 meter breed. De breedte met een minimale hoogte van 1,50 meter bedraagt hierbij 2,67 meter.

  De woning aan de Henegouwerlaan 68B betreft een dubbele benedenwoning gelegen op de begane grond en 1e verdieping en is verhuurd voor € 1.435,- per maand (kale huur, zelfstandige woonruimte).
  Indeling: Grote woonkamer over de gehele lengte van de begane grond met aan de achterzijde toegang tot de diepe achtertuin, keuken aan de achterzijde. Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers alsmede de badkamer.
  De gehele woning is goed onderhouden met fraai sanitair.
  De woning aan de Henegouwerlaan 68A betreft een driedubbele bovenwoning gelegen op de 2e, 3e en 4e verdieping en is verhuurd voor € 2.959,- per maand (bruto huur).
  Indeling 2e verdieping: keuken met cv-ketel aan de achterzijde, kleine badkamer met douche en toilet toegankelijke vanaf de gang, grote kamer aan de voorzijde met eigen zijkamer, grote kamer aan de achterzijde met balkon.
  Deze verdiepingsvloer is circa 14,73 meter diep en 5,85 meter breed (bruto oppervlak derhalve circa 86 m²).
  Indeling 3e verdieping: De 3e verdieping is qua indeling gelijk aan de 2e verdieping.
  Indeling 4e verdieping: Slaapkamer aan de voorzijde, zitkamer aan de achterzijde met toegang tot balkon, keuken en badkamer in het tussengedeelte, cv-ketel.
  Deze verdiepingsvloer is circa 13,00 meter diep en 5,78 meter breed. De breedte met een minimale hoogte van 1,50 meter bedraagt hierbij 3,82 meter.

  De woning aan de Kleiweg betreft een driedubbele bovenwoning gelegen op de 1e, 2e en 3e verdieping en is verhuurd voor € 2.959,- per maand (bruto huur).
  Indeling 1e verdieping: Kamer aan de voorzijde, kamer aan de achterzijde met toegang tot balkon, badkamer aan de voorzijde, keuken aan de achterzijde met toegang tot balkon, meterkast met gas- en elektrameter.
  Deze verdiepingsvloer is circa 9,55 meter diep en 5,78 meter breed (bruto oppervlak derhalve circa 55 m²).
  Indeling 2e verdieping: De 2e verdieping is qua indeling gelijk aan de 1e verdieping. Het balkon is kleiner en vanaf de gang is er de trap welke leidt naar de 3e verdieping (zolder).
  Indeling 3e verdieping: Deze gehele verdieping is één grote ruimte welke dienst doet als slaapkamer en zitgedeelte etc.. Cv-ketel met expansievat (in aparte kast).

  Een volledige fotorapportage van de binnenzijde van de vijf woningen en huurgegevens zijn op aanvraag beschikbaar.
  Het exploitatieoverzicht met huren en kosten is opgenomen in de brochure welke online beschikbaar is.

  Objectgegevens
  Het pand is gelegen op eigen grond en is kadastraal gesplitst.

  Vraagprijs
  De vraagprijs bedraagt € 2.300.000,- k.k..

  Verzoek
  Wij verzoeken u het betreffende pand alleen van buiten te bezichtigen en de zittende huurder(s) niet te benaderen. Indien u het object van binnen wenst te bezichtigen dient u dit bij ons kantoor kenbaar te maken waarna wij een bezichtigingsafspraak zullen inplannen.

  Algemeen
  Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan ons kantoor verstrekte gegevens.
  Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door BeleggingspandRotterdam.nl echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

  Onderzoeksplicht van de koper
  De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze projectinformatie. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat-koper(s).
  Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

  Zekerheidsstelling
  De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 4 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

  Informatie
  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BeleggingspandRotterdam.nl.

  BeleggingspandRotterdam.nl
  De heer F. Haver
  Schiedamsedijk 78a
  3011 EM Rotterdam

  Tel.: 010-2133649
  Fax: 010-4133195
  info@beleggingspandrotterdam.nl
  www.beleggingspandrotterdam.nl
 • Bezichtigen of vragen?

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zsm contact met u op.

     
  Versturen
 • Stuur deze woning door

  U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende.

     
  Versturen
 • Documenten