Groene Hilledijk 246AB1B2B3, Rotterdam

Kenmerken

Verkocht

Prijs:
€ 459.000,- k.k.
Plaats:
Rotterdam
Postcode:
3074AD
Type:
Geheel pand

Brochure downloaden


 • Locatie

 • Omschrijving

  Kerngegevens
  Type object: winkelruimte met drie bovenwoningen.
  Adres en postcode: Groene Hilledijk 246AB01B02B03, 3074 AD Rotterdam.
  Kadastrale aanduiding: Charlois F 2465.
  Het object is verhuurd voor € 38.352,00 per jaar exclusief BTW (inclusief vergoeding energie).
  De totale oppervlakte bedraagt 236 m² (opgaaf BAG Viewer).
  De vraagprijs bedraagt € 459.000 k.k..

  Een uitgebreide fotorapportage, geanonimiseerde huurovereenkomsten, plattegronden, maandelijkse voorschotnota’s Eneco, jaarnota’s Eneco en nota’s Evides zijn beschikbaar op aanvraag.

  Omschrijving
  Geheel pand bestaande uit een winkelruimte op de begane grond en drie bovenwoningen op de 1e, 2e en 3e verdieping gelegen aan de Groene Hilledijk 246AB01B02B03, Winkelboulevard Zuid te Rotterdam Zuid.

  De winkelruimte gelegen aan de Groene Hilledijk 246A heeft een oppervlakte van ca. 60 m² en is per 1 januari 2007 verhuurd als winkelruimte ten behoeve van de verkoop van kleding. De huur bedraagt € 1.061,- per maand exclusief BTW. Een (geanonimiseerde) huurovereenkomst en aanvullende gegevens zijn beschikbaar op aanvraag.
  De woning op de 1e verdieping gelegen aan de Groene Hilledijk 246B01 is verhuurd voor € 645,00 per maand inclusief vergoeding voor gas, elektra, water, internet en stoffering. Deze woning staat bij de Gemeente Rotterdam geregistreerd als woonruimte op de 1e verdieping met in de BAG Viewer een oppervlakte van 51 m². Deze woning beschikt over een ruime woonkamer aan de voorzijde, een slaapkamer aan de achterzijde, een aparte keuken aan de achterzijde met toegang tot balkon, toilet met aangrenzende doucheruimte, meters voor gas, elektra en water, kunststof kozijnen aan de voor- en achterzijde. De 1e verdieping heeft een diepte van circa 11,18 meter en een breedte van circa 4,75 meter.
  De woning op de 2e verdieping gelegen aan de Groene Hilledijk 246B02 is verhuurd voor € 695,00 per maand inclusief vergoeding voor gas, elektra, water, internet en stoffering. Deze woning staat bij de Gemeente Rotterdam geregistreerd als woonruimte op de 2e verdieping met in de BAG Viewer een oppervlakte van 51 m². Deze woning beschikt over een ruime woonkamer aan de voorzijde, een tussenkamer met ensuite deuren, een slaapkamer aan de achterzijde, een aparte keuken aan de achterzijde met toegang tot balkon, aparte toiletruimte, aparte doucheruimte, meters voor gas, elektra en water, kunststof kozijnen aan de voor- en achterzijde. De 1e verdieping heeft een diepte van circa 11,18 meter en een breedte van circa 4,75 meter.
  De woning op de 3e verdieping gelegen aan de Groene Hilledijk 246B03 is verhuurd voor € 795,00 per maand inclusief vergoeding voor gas, elektra, water, internet en stoffering. Deze woning staat bij de Gemeente Rotterdam geregistreerd als woonruimte op de 3e verdieping met in de BAG Viewer een oppervlakte van 53 m². Deze woning beschikt over een ruime woonkamer aan de voorzijde met keuken, een slaapkamer aan de achterzijde, badkamer met toilet, douche en wastafel en kunststof kozijnen aan de voor- en achterzijde. Deze woning beschikt niet over eigen meters voor gas, elektra en water.
  De woningen worden verwarmd middels één cv-ketel (geplaatst op de overloop 3e verdieping) met verwarmingsradiatoren.
  De levering van gas, elektra en water alsmede internet staat op naam van verhuurder. Het maandelijkse voorschot (Eneco) voor nr. 246B01 en nr. 246B02 die bij verhuurder in rekening worden gebracht bedragen respectievelijk € 36,00 en € 96,00. De maandelijkse kosten voor internet bedragen € 42,50.
  Objectgegevens
  Het object is kadastraal niet gesplitst, wel betreffen het vier gemeentelijke huisnummers.
  Het object is gelegen op eigen grond.

  Vraagprijs
  De vraagprijs bedraagt € 459.000,- k.k..

  Verzoek
  Wij verzoeken u het betreffende pand alleen van buiten te bezichtigen en de zittende huurder(s) niet te benaderen. Indien u het object van binnen wenst te bezichtigen dient u dit bij ons kantoor kenbaar te maken waarna wij een bezichtigingsafspraak zullen inplannen.

  Algemeen
  Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan ons kantoor verstrekte gegevens.
  Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door BeleggingspandRotterdam.nl echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.
  Onderzoeksplicht van de koper
  De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze projectinformatie. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat-koper(s).
  Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

  Zekerheidsstelling
  De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 4 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

  Informatie
  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BeleggingspandRotterdam.nl.

  BeleggingspandRotterdam.nl
  De heer F. Haver
  Schiedamsedijk 78a
  3011 EM Rotterdam

  Tel.: 010-2133649
  Fax: 010-4133195
  info@beleggingspandrotterdam.nl
  www.beleggingspandrotterdam.nl
 • Bezichtigen of vragen?

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zsm contact met u op.

     
  Versturen
 • Stuur deze woning door

  U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende.

     
  Versturen
 • Documenten