Gerard Scholtenstraat 30AB, Rotterdam

Kenmerken

Verkocht

Prijs:
€ 360.000,- k.k.
Plaats:
Rotterdam
Postcode:
3035SM
Type:
Geheel pand
Soort bouw:
bestaand
Oppervlakte:
233m²
Bouwperiode:
1894

Brochure downloaden


 • Locatie

 • Omschrijving

  Kerngegevens
  Type object: Geheel hoekpand bestaande uit een enkele benedenwoning en dubbele bovenwoning.
  Adres en postcode: Gerard Scholtenstraat 30AB, 3035 SM Rotterdam.
  Kadastrale aanduiding: ROTTERDAM 7E AFD W 877.
  Het object is verhuurd voor € 23.880,- per jaar (kale huur).
  Het totale verhuurbare vloeroppervlak bedraagt circa 233 m² (opgaaf BAG Viewer, zie plattegrond voor maatvoering).
  De vraagprijs bedraagt € 360.000,- k.k..

  Omschrijving
  Geheel hoekpand bestaande uit een enkele woning op de begane grond alsmede een dubbele bovenwoning op de 1e verdieping en 2e verdieping (zolderverdieping) gelegen aan de Gerard Scholtenstraat 30AB te Rotterdam Noord.

  De woning op nr. 30A is gelegen op de begane grond, heeft een oppervlakte van ca. 71 m² (opgaaf BAG Viewer, zie plattegrond voor maatvoering) en is verhuurd voor € 630,- per maand (kale huur) aan 2 studentes. Deze woning heeft twee ruime slaapkamers, een grote woonkamer met keuken en een badkamer met douche en wasbak. Tevens beschikt de woning over een aparte toiletruimte. Verwarming middels eigen cv-ketel en verwarmingsradiatoren.
  De woning beschikt over een gas-, elektra- en watermeter waarbij de nutsvoorzieningen op naam van huurder staan.

  De dubbele bovenwoning op nr. 30B is gelegen op de 1e en 2e verdieping, heeft een oppervlakte van ca. 152 m² (opgaaf BAG Viewer, zie plattegrond voor maatvoering) en is verhuurd middels een kamerverhuurvergunning (logiesfunctie) voor € 1.360,- per maand aan vijf studenten (de huren bedragen respectievelijk € 250,- per maand, € 270,- per maand en drie keer € 280,- per maand). Deze woning heeft een aparte entree gelegen op de begane grond (aan rechterzijde) met trapopgang naar de 1e verdieping. Op de 1e verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers, een grote keuken en een grote badkamer met bad, aparte douche, toilet en wasbak. Via de overloop en trapopgang wordt de zolderverdieping bereikt alwaar zich drie aparte slaapkamers bevinden en een apart toilet. Verwarming middels eigen cv-ketel en verwarmingsradiatoren.
  De woning beschikt over een gas-, elektra- en watermeter waarbij de nutsvoorzieningen op naam van verhuurder staan welke dit apart doorbelast aan de vijf huurders.

  Objectgegevens
  Het object is gebouwd omstreeks 1894 (opgaaf BAG Viewer).
  Het pand is gelegen op eigen grond en is niet kadastraal gesplitst (derhalve geen Vereniging van Eigenaren).

  Een uitgebreide fotorapportage alsmede het gehele informatiepakket zijn beschikbaar op aanvraag.

  Vraagprijs
  De vraagprijs bedraagt € 360.000,- k.k..

  Verzoek
  Wij verzoeken u het betreffende pand alleen van buiten te bezichtigen en de zittende huurder(s) niet te benaderen. Indien u het object van binnen wenst te bezichtigen dient u dit bij ons kantoor kenbaar te maken waarna wij een bezichtigingsafspraak zullen inplannen.

  Algemeen
  Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan ons kantoor verstrekte gegevens.
  Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door BeleggingspandRotterdam.nl echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

  Onderzoeksplicht van de koper
  De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze projectinformatie. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat-koper(s).
  Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

  Zekerheidsstelling
  De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 4 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

  Informatie
  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BeleggingspandRotterdam.nl.

  BeleggingspandRotterdam.nl
  De heer F. Haver
  Schiedamsedijk 78a
  3011 EM Rotterdam

  Tel.: 010-2133649
  Fax: 010-4133195
  info@beleggingspandrotterdam.nl
  www.beleggingspandrotterdam.nl
 • Bezichtigen of vragen?

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zsm contact met u op.

     
  Versturen
 • Stuur deze woning door

  U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende.

     
  Versturen
 • Documenten