Beijerlandselaan 146ABIBII, Rotterdam

Kenmerken

Verkocht

Prijs:
€ 375.000,- k.k.
Plaats:
Rotterdam
Postcode:
3074EP
Type:
Geheel pand

Brochure downloaden


 • Locatie

 • Omschrijving

  Kerngegevens
  Type object: winkelruimte met twee bovenwoningen.
  Adres en postcode: Beijerlandselaan 146ABIBII, 3074 EP Rotterdam.
  Kadastrale aanduiding: ROTTERDAM 5E AFD V 2043.
  Het object is verhuurd voor € 31.288,32 per jaar exclusief BTW.
  Het totale verhuurbare vloeroppervlak bedraagt circa 290 m² (deels opgaaf BAG Viewer).
  De vraagprijs bedraagt € 375.000,- k.k..

  Omschrijving
  Geheel pand bestaande uit een winkelruimte op de begane grond met kelderruimte en twee bovenwoningen op de 1e, 2e en 3e verdieping gelegen aan de Beijerlandselaan 146ABIBII, Winkelboulevard Zuid te Rotterdam Zuid..

  De winkelruimte gelegen aan de Beijerlandselaan 146A heeft een oppervlakte van ca. 105 m² (ca. 55 m² voor de begane grond en ca. 50 m² voor de kelderruimte) en is per 1 december 2017 verhuurd als winkelruimte ten behoeve van de verkoop van huishoudelijke artikelen voor € 1.400,- per maand excl. BTW. De huidige huurtermijn loopt tot en met 30 november 2021. Huurder heeft na één jaar eenmalig de mogelijkheid de huurovereenkomst tussentijds op te zeggen. Huurder van de winkelruimte heeft bij aanvang van de huurovereenkomst een waarborgsom gestort ter grootte van € 5.082,-. De winkelruimte beschikt over een nette toiletruimte, aparte keukenruimte met pantry in de kelder, een rolluik, eigen gas-, elektra- en watermeter en een cv-ketel met verwarmingsradiatoren.
  De woning op de 1e verdieping gelegen aan de Beijerlandselaan 146BI is per 1 maart 2010 verhuurd voor € 488,39 per maand + € 10,- servicekosten. Deze woning staat bij de Gemeente Rotterdam geregistreerd als woonruimte op de 1e verdieping en halve 3e verdieping met in de BAG Viewer een oppervlakte van 92 m², echter is alleen de woonruimte op de 1e verdieping verhuurd. Huurder heeft bij aanvang van de huurovereenkomst een waarborgsom gestort ter grootte van € 810,-. De woning beschikt over een voor- en achterkamer, toiletruimte, keuken aan de achterzijde, balkon aan de achterzijde en verwarming middels gashaard met verwarmingsradiatoren. Kunststof kozijnen aan de voor- en achterzijde met uitzondering van het balkon.
  De woonruimte op de 2e en 3e verdieping gelegen aan de Beijerlandselaan 146BII is per 9 februari 2016 verhuurd voor € 718,97 per maand + € 10,- servicekosten. Deze woning staat bij de Gemeente Rotterdam geregistreerd als woonruimte op de 2e verdieping en halve 3e verdieping met in de BAG Viewer een oppervlakte van 93 m² (anderhalve verdieping), echter is de gehele 2e en 3e verdieping verhuurd. Huurder heeft bij aanvang van de huurovereenkomst een waarborgsom gestort ter grootte van € 695,-. De woning beschikt op de 2e verdieping over een grote voor- en achterkamer, een tweede kleine kamer aan de voorzijde, toiletruimte, keuken aan de achterzijde, balkon aan de achterzijde. Op de 3e verdieping bevindt zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde een grote slaapkamer met in het midden een ruime overloop. Verwarming middels cv-ketel met radiatoren. De woning beschikt over een eigen gas-, elektra- en watermeter. Kunststof kozijnen aan de voor- en achterzijde met uitzondering van het balkon.
  Een volledige fotorapportage van de binnenzijde van de winkelruimte, kelderruimte, 1e, 2e en 3e verdieping en aanvullende huurgegevens zijn op aanvraag beschikbaar.
  Objectgegevens
  Het pand is gelegen op eigen grond en is niet kadastraal gesplitst.

  Vraagprijs
  De vraagprijs bedraagt € 375.000,- k.k..

  Verzoek
  Wij verzoeken u het betreffende pand alleen van buiten te bezichtigen en de zittende huurder(s) niet te benaderen. Indien u het object van binnen wenst te bezichtigen dient u dit bij ons kantoor kenbaar te maken waarna wij een bezichtigingsafspraak zullen inplannen.

  Algemeen
  Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan ons kantoor verstrekte gegevens.
  Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door BeleggingspandRotterdam.nl echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

  Onderzoeksplicht van de koper
  De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze projectinformatie. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat-koper(s).
  Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

  Zekerheidsstelling
  De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 4 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

  Informatie
  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BeleggingspandRotterdam.nl.

  BeleggingspandRotterdam.nl
  De heer F. Haver
  Schiedamsedijk 78a
  3011 EM Rotterdam

  Tel.: 010-2133649
  Fax: 010-4133195
  info@beleggingspandrotterdam.nl
  www.beleggingspandrotterdam.nl
 • Bezichtigen of vragen?

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zsm contact met u op.

     
  Versturen
 • Stuur deze woning door

  U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende.

     
  Versturen
 • Documenten