Over ons

BeleggingspandRotterdam.nl bemiddelt bij de verkoop van verhuurd onroerend goed in de regio Groot Rotterdam. Vanuit ons makelaarskantoor aan de Schiedamsedijk te Rotterdam Centrum (tussen de Erasmusbrug en de Coolsingel) zijn wij dagelijks in de weer met het begeleiden van de diverse verkopen van beleggingspanden te Rotterdam.

De drijvende kracht achter BeleggingspandRotterdam.nl is Frank Haver (1977):

  • - Mei 2014 tot op heden: Eigenaar/oprichter BeleggingspandRotterdam.nl.
  • - November 2008 tot op heden: Eigenaar/oprichter IGLO Vastgoed. IGLO Vastgoed betreft een bedrijfsmakelaardij welke is opgericht in 2008 en zich voornamelijk richt op de verhuur en verkoop van bedrijfsmatig onroerend goed alsmede de verkoop van beleggingspanden in de regio Rotterdam.
  • - April 2005 tot oktober 2008: Acquisitie commercieel onroerend goed WMH Vastgoed B.V.. WMH Vastgoed B.V. betreft een Rotterdamse beleggingsmaatschappij welke actief is sinds de jaren zeventig. De voornaamste werkzaamheden betroffen hier het begeleiden van nieuwe aankopen van bedrijfsmatig vastgoed (winkels en bedrijfshallen) alsmede verhuurwerkzaamheden ten behoeve van de bestaande portefeuille.
  • - Maart 2004 tot januari 2005: Wereldreis naar o.a. Azië, Australië, Nieuw-Zeeland en Zuid- Amerika.
  • - Juni 2002 tot februari 2004: Harley-Davidson Financial Services Europe Ltd. te Oxford, Groot Brittannië. Functie: Account Manager Benelux.
  • - 1996 tot 2002: Hogeschool Rotterdam, opleiding Bedrijfseconomie.