Nieuws

25-05-2018 VERKOCHT: beleggingspand Plein 1953 te Rotterdam Zuid

VERKOCHT: Beleggingspand aan Plein 1953 te Rotterdam Zuid (winkel met bovenwoning). Door bij de verkoop van beleggingen ons makelaarskantoor op voorhand in staat te stellen een uitgebreide fotorapportage te maken van de binnenzijde kunnen kopers zeer gericht oordelen in hoeverre dit voor hun interessant is. Dit leidt tot de hoogste koopsom zonder gezeur achteraf. Notarieel transport heeft vorige week plaatsgevonden.


Lees meer15-05-2018 VERKOCHT: dubbele bovenwoning aan de Insulindestraat te Rotterdam Bergpolder

Deze verhuurde dubbele bovenwoning van € 262.500,- k.k. aan de Insulindestraat te Rotterdam Bergpolder is verkocht. Verkoop zonder financieringsvoorbehoud. Notarieel transport heeft 14 mei plaatsgevonden.


Lees meer26-04-2018 VERKOCHT: Vijverhofstraat te Rotterdam Noord

Geheel pand aan de Vijverhofstraat te Rotterdam Noord bestaande uit 5 woonlagen en 4 gemeentelijke adressen.
Verkocht zonder financieringsvoorbehoud. Notarieel transport heeft 5 april jl. plaatsgevonden.


Lees meer25-04-2018 VERKOCHT: Henegouwerlaan te Rotterdam

Dit beleggingspand aan de Henegouwerlaan te Rotterdam (heel pand, 2 woningen, 4 lagen) is ook weer verkocht. Door de extreem lage huur die huurder van beide woningen betaalde was de meest voor de hand liggende optie om te verkopen aan de zittende huurder hetgeen ook gebeurd is. Transport heeft deze week plaatsgevonden.


Lees meer17-04-2018 VERKOCHT: GERARD SCHOLTENSTRAAT TE ROTTERDAM

Geheel pand bestaande uit twee woningen verkocht zonder financieringsvoorbehoud met notarieel transport binnen 4 weken na prijsovereenstemming.


Lees meerBeleggingspand Rotterdam op Twitter