Nieuws

09-07-2018 VERKOCHT: Winkel met twee bovenwoningen aan de Beijerlandselaan te Rotterdam Zuid.

VERKOCHT: Geheel pand (winkel met twee bovenwoningen) aan de Beijerlandselaan met een vraagprijs van € 375.000,- k.k. is verkocht door plaatsing op onze website in combinatie met de diverse online kanalen. Notarieel transport heeft in juni reeds plaatsgevonden.


Lees meer28-06-2018 TE KOOP: Geheel pand aan de West-Kruiskade 67 te Rotterdam Centrum.

TE KOOP: Geheel pand aan de West-Kruiskade 67 te Rotterdam Centrum.
In dit bruisende deel van de stad en op loopafstand van het Schouwburgplein, Lijnbaan en het Centraal Station bieden wij te koop aan een geheel pand bestaande uit een verhuurde winkel en drie verhuurde bovenwoningen. Voor meer informatie kunt u ons bellen op 010-2133649 of mailen naar info@beleggingspandrotterdam.nl


Lees meer28-06-2018 TE KOOP: beleggingspand Wielewaalstraat te Rotterdam Zuid

TE KOOP: geheel pand bestaande uit een winkel met kelder en achtertuin alsmede een bovenwoning met zolder gelegen aan de Wielewaalstraat 37AB te Rotterdam Zuid.
Het gehele pand wordt in lege en onverhuurde staat opgeleverd. Door de aanwezige achtertuin en kelderruimte op stahoogte kan overwogen worden deze winkelruimte te herbestemmen naar woonruimte. De zolderverdieping biedt de mogelijkheid om de bovenwoning verder uit te breiden. Voor informatie kunt u ons bellen op 010-2133649.


Lees meer12-06-2018 VERKOCHT: 16 woningen te Rotterdam Bospolder (West)

VERKOCHT: 16 woningen te Rotterdam Bospolder (West). Steeds vaker worden wij door verkopers van onroerend goed verzocht lopende gesprekken met een beoogde koper over te nemen. Zo ook in dit geval waarbij verkoper zich op deze wijze verzekerd heeft van de hoogst haalbare koopsom in combinatie met een strak begeleid verkoopproces zonder onnodig gedoe. Notarieel transport heeft 1 juni jl. plaatsgevonden.


Lees meer06-06-2018 VERKOCHT: beleggingspand Groene Hilledijk te Rotterdam Zuid

VERKOCHT: Beleggingspand aan de Groene Hilledijk te Rotterdam Zuid. Deze keer niet aan één van de vele beleggers verkocht maar aan de huurder van de bedrijfsruimte. Door de lage hypotheekrente kan het voor huurders financieel aantrekkelijk zijn te kopen i.p.v. te huren, zo ook in dit geval. Het betrof een geheel pand bestaande uit een horecaruimte met twee bovenwoningen. Notarieel transport heeft 1 juni jl. plaatsgevonden.


Lees meerBeleggingspand Rotterdam op Twitter