Nieuws

14-10-2018 VERKOCHT (ONLINE VERKOOP): Geheel pand bestaande uit een verhuurde winkel met drie bovenwoningen aan de West-Kruiskade.

Op deze prachtige locatie aan de West-Kruiskade hebben wij een geheel pand mogen verkopen. Het beleggingspand met een ‘bieden vanaf prijs’ van € 680.000,- k.k. was binnen één week verkocht zonder enig voorbehoud. Notarieel transport heeft reeds plaatsgevonden.


Lees meer05-10-2018 VERKOCHT (ONLINE VERKOOP): Verhuurde winkelruimte aan de Slinge te Rotterdam Zuid.

Vorige maand hebben wij een dubbele, verhuurde winkelruimte aan de Slinge te Rotterdam Zuid verkocht. De winkelbelegging is verkocht zonder enig voorbehoud met notarieel transport binnen 2 weken na prijsovereenstemming.


Lees meer28-09-2018 VERKOCHT (STILLE VERKOOP): 9 verhuurde winkels aan de Schieweg te Rotterdam Noord.

De afgelopen zomer hebben wij middels meerdere transacties 9 verhuurde winkels verkocht aan de Schieweg te Rotterdam Noord. Met oog op het herbestemmen van winkels naar woonruimte worden er voor verhuurde winkels in dergelijke woonwijken inmiddels goede prijzen betaald.

Bent u benieuwd wat voor uw vastgoed mogelijk is? Bel ons voor een vrijblijvende afspraak op 010-2133649.


Lees meer26-09-2018 VERKOCHT (STILLE VERKOOP): Winkel met dubbele bovenwoning aan de Zwart Janstraat.

Wederom hebben wij aan de Zwart Janstraat in het Oude Noorden van Rotterdam een beleggingspand verkocht. Dit keer betrof het een enkel geheel pand bestaande uit een winkelruimte met verhuurde dubbele bovenwoning.
Bijzonder detail was dat door de lage huur van de woning deze in de waardering is opgenomen voor ruim 30 maal de jaarhuur. Verkoop was zonder financieringsvoorbehoud. Notarieel transport heeft vorige week plaatsgevonden.


Lees meer19-09-2018 VERKOCHT DOOR ONLINE PLAATSING: Winkel met drie bovengelegen woningen aan de Loosduinse Hoofdstraat te Den Haag.

Ons netwerk van beleggers blijkt ook in Den Haag goed te werken! Dit gehele pand bestaande uit een winkel met bovengelegen woningen hebben wij namens eigenaar verkocht aan een lokale belegger. Verkoop zonder voorbehoud financiering. Notarieel transport heeft reeds plaatsgevonden.


Lees meerBeleggingspand Rotterdam op Twitter