Nieuws

28-06-2018 TE KOOP: beleggingspand Wielewaalstraat te Rotterdam Zuid

TE KOOP: geheel pand bestaande uit een winkel met kelder en achtertuin alsmede een bovenwoning met zolder gelegen aan de Wielewaalstraat 37AB te Rotterdam Zuid.
Het gehele pand wordt in lege en onverhuurde staat opgeleverd. Door de aanwezige achtertuin en kelderruimte op stahoogte kan overwogen worden deze winkelruimte te herbestemmen naar woonruimte. De zolderverdieping biedt de mogelijkheid om de bovenwoning verder uit te breiden. Voor informatie kunt u ons bellen op 010-2133649.


Lees meer12-06-2018 VERKOCHT: 16 woningen te Rotterdam Bospolder (West)

VERKOCHT: 16 woningen te Rotterdam Bospolder (West). Steeds vaker worden wij door verkopers van onroerend goed verzocht lopende gesprekken met een beoogde koper over te nemen. Zo ook in dit geval waarbij verkoper zich op deze wijze verzekerd heeft van de hoogst haalbare koopsom in combinatie met een strak begeleid verkoopproces zonder onnodig gedoe. Notarieel transport heeft 1 juni jl. plaatsgevonden.


Lees meer06-06-2018 VERKOCHT: beleggingspand Groene Hilledijk te Rotterdam Zuid

VERKOCHT: Beleggingspand aan de Groene Hilledijk te Rotterdam Zuid. Deze keer niet aan één van de vele beleggers verkocht maar aan de huurder van de bedrijfsruimte. Door de lage hypotheekrente kan het voor huurders financieel aantrekkelijk zijn te kopen i.p.v. te huren, zo ook in dit geval. Het betrof een geheel pand bestaande uit een horecaruimte met twee bovenwoningen. Notarieel transport heeft 1 juni jl. plaatsgevonden.


Lees meer25-05-2018 VERKOCHT: beleggingspand Plein 1953 te Rotterdam Zuid

VERKOCHT: Beleggingspand aan Plein 1953 te Rotterdam Zuid (winkel met bovenwoning). Door bij de verkoop van beleggingen ons makelaarskantoor op voorhand in staat te stellen een uitgebreide fotorapportage te maken van de binnenzijde kunnen kopers zeer gericht oordelen in hoeverre dit voor hun interessant is. Dit leidt tot de hoogste koopsom zonder gezeur achteraf. Notarieel transport heeft vorige week plaatsgevonden.


Lees meer15-05-2018 VERKOCHT: dubbele bovenwoning aan de Insulindestraat te Rotterdam Bergpolder

Deze verhuurde dubbele bovenwoning van € 262.500,- k.k. aan de Insulindestraat te Rotterdam Bergpolder is verkocht. Verkoop zonder financieringsvoorbehoud. Notarieel transport heeft 14 mei plaatsgevonden.


Lees meerBeleggingspand Rotterdam op Twitter