Plein 1953 - 51

Kenmerken

Verkocht

Prijs:
€ 275.000,- k.k.
Postcode:
3086EE
Soort BOG:
Woon- / winkelpand
Soort bouw:
bestaand

Brochure downloaden

Naar download link

 • Locatie

  [ { "zipcode": "3086EE", "city": "Rotterdam" } ]
 • Omschrijving

  Kerngegevens
  Type object: winkelruimte met bovenwoning
  Adres en postcode: Plein 1953 – nr. 51 en Baarlandhof 70, 3086 EE Rotterdam.
  Kadastrale aanduiding: CHARLOIS AFD L 296
  Het object is verhuurd voor € 27.739,20 per jaar vrijgesteld van BTW.
  Het totale verhuurbare vloeroppervlak bedraagt circa 267 m².
  De vraagprijs bedraagt € 275.000,- k.k..

  Omschrijving
  Geheel pand bestaande uit een winkelruimte op de begane grond met kelderruimte en een bovenwoning op de 1e verdieping gelegen aan Plein 1953 – nr. 51 en Baarlandhof 70 te Rotterdam Zuid.

  De winkelruimte op de begane grond met kelderruimte is per 5 april 2011 verhuurd aan Eethuis Dem Dem voor € 1.855,72 per maand vrijgesteld van BTW. De huidige huurtermijn van de winkelruimte loopt tot en met 4 april 2021.

  De bovenwoning op de 1e verdieping (oppervlakte ca. 74 m²) is een gelijkvloerse woning met een eigen entree gelegen aan de Baarlandhof 70 en is per 1 juni 2013 verhuurd voor € 455,88 per maand. De woning betreft een voormalige driekamerwoning waarvan één slaapkamer getrokken is bij de woonkamer. De woning beschikt derhalve over een ruime woon- en eetkamer, een slaapkamer aan de achterzijde, badkamer met douche en fontein, aparte toiletruimte en keuken met toegang tot het dakterras aan de achterzijde.

  De maandhuren worden door beide huurders tot op heden stipt op tijd voldaan.

  Plein 1953 is een druk bezocht winkelcentrum met grote winkelketens zoals Action, Aldi, Albert Heijn, Blokker, Dirk van den Broek, Kruidvat, Primera en diverse kleinere winkeliers.

  Een volledige fotorapportage van de binnenzijde van de woning en huurgegevens zijn op aanvraag beschikbaar.

  Objectgegevens
  Het pand is gelegen op de begane grond (opp. ca. 107 m² winkelruimte en ca. 100 m² kelderruimte), 1e verdieping (opp. woning ca. 74 m²).
  Het perceeloppervlak bedraagt circa 107 m².
  Het object is gebouwd omstreeks 1953.
  Het pand is gelegen op eigen grond en is niet kadastraal gesplitst, er is geen sprake van een Vereniging van Eigenaren.

  Vraagprijs
  De vraagprijs bedraagt € 275.000,- k.k..

  Verzoek
  Wij verzoeken u het betreffende pand alleen van buiten te bezichtigen en de zittende huurder(s) niet te benaderen. Indien u het object van binnen wenst te bezichtigen dient u dit bij ons kantoor kenbaar te maken waarna wij een bezichtigingsafspraak zullen inplannen.

  Algemeen
  Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan ons kantoor verstrekte gegevens.
  Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door BeleggingspandRotterdam.nl echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

  Onderzoeksplicht van de koper
  De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze projectinformatie. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat-koper(s).
  Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

  Zekerheidsstelling
  De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 4 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

  Informatie
  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BeleggingspandRotterdam.nl.

  BeleggingspandRotterdam.nl
  De heer F. Haver
  Schiedamsedijk 78a
  3011 EM Rotterdam

  Tel.: 010-2133649
  Fax: 010-4133195
  info@beleggingspandrotterdam.nl
  www.beleggingspandrotterdam.nl
 • Bezichtigen of vragen?

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zsm contact met u op.

     
  Versturen
 • Stuur dit object door

  U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende.

     
  Versturen
 • Documenten