Noordmolenstraat 21AB

Kenmerken

Verkocht

Prijs:
€ 385.000,- k.k.
Postcode:
3035RD
Soort BOG:
Geheel pand

Brochure downloaden

Naar download link

 • Locatie

  [ { "zipcode": "3035RD", "city": "Rotterdam" } ]
 • Omschrijving

  Kerngegevens
  Type object: winkelruimte met dubbele bovenwoning.
  Adres en postcode: Noordmolenstraat 21AB, 3035 RD Rotterdam.
  Kadastrale aanduiding: ROTTERDAM 7E AFD W 1123.
  Het object is verhuurd voor € 30.989,04 per jaar exclusief BTW.
  Het totale verhuurbare vloeroppervlak bedraagt circa 237 m².
  De vraagprijs bedraagt € 385.000,- k.k..

  Omschrijving
  Geheel pand bestaande uit een winkelruimte op de begane grond en een dubbele bovenwoning op de 1e en 2e verdieping gelegen aan de Noordmolenstraat 21AB te Rotterdam Noord.

  De winkelruimte gelegen aan de Noordmolenstraat 21B heeft een oppervlakte van ca. 137 m² en is per 1 december 2011 verhuurd als winkelruimte ten behoeve van de verkoop van slaapkamertextiel en huishoudelijke artikelen voor € 20.261,04 per jaar excl. BTW. De huidige huurtermijn loopt tot 1 december 2019. De verouderde aanbouw van de winkelruimte is in 2011 volledig gesloopt en afgevoerd waarna deze is onderheid en opnieuw is opgebouwd. Nadere specificaties met betrekking tot deze verbouwing en kosten zijn beschikbaar op aanvraag.

  De dubbele bovenwoning gelegen aan de Noordmolenstraat 21A heeft een oppervlakte van ca. 100 m² en is per 16 maart 2015 verhuurd voor € 10.728,- per jaar.
  In 2011 is de gehele dubbele bovenwoning compleet gerenoveerd. Gedurende de renovatie zijn de volgende werkzaamheden uitgevoerd:
  - Nieuwe wanden;
  - Elektra vervangen;
  - Nieuwe keuken, badkamer en toilet;
  - Nieuwe meterkast.

  Nadere documenten met betrekking tot deze woningrenovatie zijn op aanvraag beschikbaar.
  De woning beschikt over een eigen gas-, elektra- en watermeter. Verwarming middels cv-ketel met radiatoren. De keuken met eetgedeelte is gesitueerd op de 1e verdieping aan de achterzijde met aan de voorzijde het woongedeelte. De badkamer bevindt zich op de 2e verdieping in het midden tussen de twee slaapkamers aan respectievelijk de voor- en achterzijde.

  De Noordmolenstraat vormt tezamen met de Zwart Janstraat de Noorderboulevard.
  Na het centrum van Rotterdam is de Noorderboulevard één van de meest bezochte winkelstraten van Rotterdam.

  Een volledige fotorapportage van de binnenzijde, gegevens met betrekking tot de nieuwe aanbouw op de begane grond, woningrenovatie en huurgegevens zijn op aanvraag beschikbaar.

  Objectgegevens
  Het pand is gelegen op eigen grond en is niet kadastraal gesplitst.


  Vraagprijs
  De vraagprijs bedraagt € 385.000,- k.k..

  Verzoek
  Wij verzoeken u het betreffende pand alleen van buiten te bezichtigen en de zittende huurder(s) niet te benaderen. Indien u het object van binnen wenst te bezichtigen dient u dit bij ons kantoor kenbaar te maken waarna wij een bezichtigingsafspraak zullen inplannen.

  Algemeen
  Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan ons kantoor verstrekte gegevens.
  Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door BeleggingspandRotterdam.nl echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

  Onderzoeksplicht van de koper
  De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze projectinformatie. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat-koper(s).
  Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

  Zekerheidsstelling
  De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 4 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

  Informatie
  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BeleggingspandRotterdam.nl.

  BeleggingspandRotterdam.nl
  De heer F. Haver
  Schiedamsedijk 78a
  3011 EM Rotterdam

  Tel.: 010-2133649
  Fax: 010-4133195
  info@beleggingspandrotterdam.nl
  www.beleggingspandrotterdam.nl
 • Bezichtigen of vragen?

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zsm contact met u op.

     
  Versturen
 • Stuur dit object door

  U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende.

     
  Versturen
 • Documenten